Lekkernijen bestellen?

Theefeestje maakt óók van iedere traktatie een bijzonder feestje! Een cupcake, taart, koekje of cakepop wordt een bijzonder en uniek kunstwerkje voor iedere gelegenheid.
Voor een verjaardag, babyshower, huwelijksfeest/trouwerij of als gerecht op jouw High Tea. En voor bedrijven maken wij met regelmaat bijzondere cupcakes, cakepops voor een speciale gelegenheid. Je kunt onderstaande ook uitstekend combineren. 

In onze winkel zijn alle producten te koop om zelf aan de slag te gaan! Of kun je aan de hand van voorbeelden inspiratie opdoen.
Heb je een speciale dieetwens? Glutenvrij en lactosevrij is geen enkel probleem voor ons. 

Je kunt ook eerst een van onze workshopsvolgen.
Uiteraard kun je ook een high tea of sweet table bestellen.
Impressie creaties Theefeestje

unicorntaart.jpg

Cupcakes, taart, cakepops en koekjes bestellen


Cupcakes
Wij maken veel (bruids)cupcakes op bestelling. Bij de bruidscupcakes leveren we ook een aansnijdtaartje bestemd voor de bruid en bruidegom. Daarnaast leveren wij voor bedrijven grote hoeveelheden cupcakes. Prima om uit te delen op beurzen of tijdens andere evenementen, met bedrijfslogo of andere creatie. Wij maken de cupcakes in allerlei varianten qua smaak, baking cups en we kunnen ze op allerlei manieren opmaken. Met verschillende kleuren rolfondant, marsepein of Amerikaanse botercreme.  

Wil je meer dan 50 cupcakes bestellen, dan leveren wij maatwerk. Je kunt hiervoor bij ons in de winkel langskomen (bij voorkeur op afspraak).  Je kunt dan onze spullen bekijken, inspiratie opdoen en jouw wensen met ons doornemen. Doorgaans helpt het als je zelf al voorbeelden hebt van de stijl die je leuk vindt. In overleg maken wij ook eerst een sample. Meer weten? Stuur dan een email naar info@theefeestje.nl

Vanaf 12 stuks maken wij cupcakes op bestelling. De prijzen zijn - vanaf - voor de grote cupcakes en bruidscupcakes 2,00 euro per stuk en 1,50 euro voor de de minicupcakes. Wil je meer informatie? Of wil je cupcakes of aansnijdtaartje bestellen, dan kun je een mail sturen naar info@theefeestje.nl.

 cupcakes_5_w.jpg  cupcakes_5.jpg 18_jaar_cupcakes_w.jpg cupcakes_bedrijf.jpg  
 


Taart
Wij maken graag blije taarten, deze kun je bij ons bestellen. De taart wordt gemaakt van luchtig biscuitdeeg, gevuld (naar eigen wens) en gedecoreerd met marsepein of rolfondant. Je idee kun je aan ons doorgeven. Een prijsindicatie: taart 20 cm doorsnede is vanaf 45 euro, taart 25 cm doorsnede is vanaf 55 euro. Het is altijd maatwerk, dus het is uiteindelijk afhankelijk van je wensen. Bestellen of meer info? Stuur een email naar info@theefeestje.nll

babyshower_taart.jpg taart_50.jpg verjaardagstaart.jpg  bruidstaart_w.jpg verjaardagstaart_w1.jpg


Cakepops
Op bestelling maken wij cakepops, leuk voor een babyshower, traktatie, voor een trouwerij etc. Cakepops zijn kleine ronde cakejes op een stokje, omhuld in gekleurd chocolade met een dip in een andere kleur. 
De prijzen van de cakepops zijn vanaf 1,75 per stuk. Wil je er ook een decoratie van fondant of marsepein op? Dat kan tegen een kleine meerprijs.
Bestellen of meer info? Stuur een email naar  info@theefeestje.nl


 cakepops_3.jpg cakepops_w.jpg cakepops_2.jpg


Koekjes
Ook koekjes zijn superleuk om op te trakteren of als aanvulling op een High Tea, of sweet table. De vorm van de koekjes kun je zelf bepalen en wij decoreren ze met fondant of marsepein in ieder gewenst kleur. De koekjes zijn 1,75 euro. Bestellen of meer info? Stuur een email naar  info@theefeestje.nl

 koekjes_2.jpg koekjes_w.jpg koekjes_3.jpg
 
Sweet Table
Sweet Tables zijn overgewaaid uit Amerika en helemaal leuk en hip om een speciale invulling te geven aan je feestje. Het is een tafel met allerlei zoete lekkernijen in jouw eigen gewenste kleur en stijl.Net als dat de gerechten op een High Tea mensen met elkaar verbinden is dat met een Sweet Table ook op een eigen manier. Mensen delen graag zoete herinneringen op een feestje en de Sweet Table doet hierbij een grote duit in het zakje! Succes verzekerd.Een Sweet Table is geschikt voor op je huwelijksfeest, verjaardag, communiefeestje, bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeest, etc. Met een Sweet Table wordt iedere gelegenheid een speciaal feestje.
Je kunt bij ons alleen de gerechtjes voor de Sweet Table bestellen in je eigen thema en kleur (zoals Petit fourtjes, cakepops, taartjes, (mini)cupcakes, koekjes, etc. Dit kan al vanaf 5,00 euro per persoon (bij een minimale afname voor 30 personen).
 
sweettable.jpgsweettable2.jpgsweettable3.jpg
 
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

overzichtwinkel.jpg
 


In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login