Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Op uw eigen locatie op een van onze bijzondere locaties!

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.
 
Wij zijn bereikbaar op 06 1266 2618. Of via de email: info@theefeestje.nl  en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.


Meer info en openingstijden
Zomervakantie Theefeestje

Wij hebben zomervakantie! Van woensdag 15 juli tot en met 31 juli zijn theesalon en de winkel van Theefeestje helaas gesloten. Zaterdag 18 juli is de winkel wel geopend! Vanaf zaterdag 1 augustus openen wij weer vol nieuwe inspiratie onze deuren! Feestje boeken of vragen?  Via de mail zijn wij goed bereikbaar: info@theefeestje.nl en telefonisch beperkt: 0612662618. 
 
 
vakantietheefeestje.jpg

Theefeestje bij RTL 7


Theefeestje was begin april als vrouwenonderdeel in de uitzending Meer voor Mannen van RTL7, zowel de winkel als de Theesalon. Maxim Hartman wilde weten waarom wij een hoog vrouwgehalte hebben:) En vervolgens is een fragment van de uitzending vertoond in De Wereld draait door!
 
Terugkijken? Klik op de foto...
 
 
rtl7.jpg  werelddraaitdoor.jpg 


High Tea van Theefeestje met Pasen


Wij verzorgen graag de catering van een high tea tijdens de paasdagen op je eigen locatie. Ook op Eerste en Tweede paasdag kan een High Tea Take Away vanaf 6 personen afgehaald worden bij onze winkel in Amersfoort. Het afhaalmoment is in de ochtend voor 10.00 uur.
 
Meer informatie over de High Tea Take Away van Theefeestje. Of stuur een email naar info@theefeestje.nl
 
Wilt u graag in onze Theesalon een High Tea met Pasen?
Op zondag Eerste Paasdag zijn wij alleen voor reserveringen geopend. Tussen 13.30 en 16.30 uur kun je een tafel resereren. Leuk om met de familie te doen. Alleen de High Tea Rococo serveren wij dan (15 euro pp), maar je kunt nog steeds je eigen gerechten kiezen. En uiteraard is er een tintje Pasen. Kinderen kunnen mee voor 8 euro per kind. 
 
Op Goede Vrijdag 3 april en op zaterdag 4 april zijn wij gewoon geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Deze twee dagen is de kinderprijs 5 euro per kind (als ouders de High Tea Rococo bestellen!). Naast de lekkernijen voor de kinderen kunnen ze ook een ei gevuld met cake beschilderen en daarna opeten of meenemen naar huis. Reserveren hiervoor hoeft niet, maar mag wel!


Nieuwe menukaart Salon du Thé van Theefeestje


Vanaf maart hebben wij een nieuwe menukaart. Lekker eenvoudig en duidelijke prijzen. En je mag lekker zelf kiezen welke gerechten je wenst (hartig en zoet of alleen hartig of alleen zoet) Wij hebben twee soorten High Tea: Petit en Rococo. Voor de Rococo kun je eventueel een tafel reserveren. In het weekend kun je ook een chocoladefondue bij ons doen. 
 
Meer informatie via info@theefeestje.nl of op de website
 
menu_salon_du_the.jpg


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?


Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login