Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Vanaf 1 december kun je ook een high tea op onze eigen locatie boeken: De Salon du Thé van Theefeestje is dan geopend aan de Kamp 3 in Amersfoort. 

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook op onze locatie. 
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.

Adres: Zuidsingel 73 (winkel en workshops) en Kamp 3 (theesalon), beide locaties zijn aan de Kamperbinnenpoort. Openingstijden winkel: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Openingstijden Theesalon: donderdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 en op zondag van 13.00 - 17.00. Workhops (vanaf 8 personen) en andere boekingen kunnen ook plaats buiten de openingstijden.
Wij zijn bereikbaar op 033 - 8876715 en buiten openingstijden op 06 1266 2618. Of via de email: info@theefeestje.nl


facebook.jpg
Nieuw: Salon du Thé

Vanaf zaterdag 20 december en zondag 21 december is de Salon du Thé geopend aan de Kamp 3 in Amersfoort voor iedereen. Om de hoek van ons huidige pand. Hier kun je terecht voor een kopje thee met lekkernijen, maar je kunt ook met je eigen groep(je) een High Tea boeken. Wij hebben daar allerlei verschillende ruimtes die in stijl zijn ingericht. Ook verkopen wij hier lekkernijen die je mee naar huis kunt nemen. Meer info
 
theesalon.jpg theesalon3.jpg

Kerst: High Tea Catering Theefeestje


High Tea van Theefeestje afhalen tijdens de Kerstdagen? Op 25 en 26 december kun je in de ochtend de High Tea afhalen bij onze winkel. Je hebt dan een heel aantal hartige en zoete gerechten per persoon. De prijs is 10 euro per persoon. Bestellen kan vanaf 6 personen. Uiteraard kun je zelf je voorkeur voor de gerechten aangeven. De Take Away is zonder servies en zonder de thee. Bestellen kan via info@theefeestje.nl of via 0612662618. 
 
Wil je meer informatie om een High Tea in onze Theesalon te organiseren tijdens of rondom de feestdagen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. 
 
img_1606.jpgapplecrumble.jpg


Meld je aan voor de exclusieve preview Salon du Thé op 29 en 30 november


Op zaterdag 29 en zondag 30 november openen wij voor 2 dagen alvast de deuren van onze Salon du Thé aan de Kamp 3 (om de hoek bij onze winkel) in Amersfoort. Wil je bij deze exclusieve preview aanwezig zijn, meld je dan aan om alvast een Theefeestje. Wij serveren dan een uitgebreid homemade High Tea buffet en je kunt onbeperkt thee drinken. Het High Tea buffet bestaat uit hartige en zoete gerechten! Daarnaast hebben we die dag een echte cupcakebar! Je ontvangt een goodybag die door de bioscoop JT in Amersfoort beschikbaar wordt gesteld. En op de beide dagen verloten we vier bioscoopkaartjes. De kosten zijn 10 euro per persoon. Iedere 2e persoon betaald 5 euro per persoon. En de kinderprijs van 4 tot 12 jaar is ook 5 euro per kind. Aanmelden kan via info@theefeestje.nl, geef dan wel aan voor welke dag je je wilt aanmelden en het tijdstip. P.s. Reserveer vooraf, alleen dan ontvang je de goodiebag en maak je kans op de bioscoopkaartjes. 
 
De tijden van de High Tea zijn op 29 november van 14.30 - 16.30 uur. Op 30 november is het buffet van 14.00 - 16.00 uur. 
 
tearoom.jpg highteavessem2.jpg


Salon du thé van Theefeestje


Theefeestje krijgt nu een echte Salon du thé in Amersfoort. Vanaf najaar 2014 hebben we naast onze huidige locatie een mooie plek waar je voor een theefeestje bij ons terecht kunt. Wij blijven dan Theefeestje op jullie eigen locatie organiseren, maar je kunt dan ook voor een Theefeestje bij ons terecht of voor een taartje en een theetje! Wil je alvast meer info?Dat kan via info@theefeestje.nl
 
kamp3.jpg


Go to page       >>  
Impressie High Tea
Kerst High Tea?

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie tijdens de Kerstdagen?
Op Eerste en Tweede Kerstdagen afhalen in de ochtend. 


Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login