Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Op uw eigen locatie of op onze bijzondere locatie. 
Bij Theefeestje staat de beleving voorop! Het enige waar wij ons op richten zijn de High Tea's en blije workshops. En dat is terug te zien op onze locatie. Wij hebben de ruimte waar gezelligheid voorop staat en waar onze klanten zich thuis voelen. Onze prijzen zijn goed en onze producten eerlijk en heerlijk! Wij bakken alles zelf en weten wat we doen. Dit zijn wij: Theefeestje! 

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden. En wat wij gebruiken als decoratie is bij ons gewoon te koop. 
 
Wij zijn bereikbaar op 033 258 7560 (tijdens openingstijden) of 06 1266 2618 (ook buiten de openingstijden). Of via de email: info@theefeestje.nl  en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. En op zondag op reservering. Hebben wij een reservering, dan ben je vanaf 2 personen ook gewoon welkom voor een workshop of een high tea. 

Meer info en openingstijden
High Tea, Workshops en Winkel

Wij zijn gevestigd op de Kamp 3 in Amersfoort. Alles op 1 locatie: winkel, theesalon, workshops en catering. En geopend van woensdag tot en met zaterdag! Dan kun je bij ons een high tea doen (7,95 of 15 euro pp), workshops of gewoon rondkijken in de winkel.
Als we een zondag open zijn, dan geven wij dat hier aan op de website.  Zondag 30 oktober en zondag 13 november zijn wij sowieso geopend en kun je ook met kleine groepjes bij ons terecht. 
 
Jarig? Jouw High Tea bij Theefeestje is gratis op je verjaardag! Meer info
 
Reserveringen en vragen?  Via de mail info@theefeestje.nl of telefonisch: 0612662618. 
 
backtoschool.jpg
 
  
 
 
 

Actie:Back to School: High Tea iedere 2e persoon voor de helft


Het nieuwe schooljaar is begonnen! Hoe leuk zou het zijn om samen met jouw vriend of vriendin dit schooljaar goed te beginnen met een lekkere high tea bij theefeestje? Met deze speciale Back to School actie is de High Tea voor iedere tweede persoon voor de helft van de prijs. Voor de tweede persoon geen 15 euro maar 7,50 euro! Bel ons vandaag nog om te reserveren. De korting is alleen geldig tegen inlevering van een Back to School kaart en op reservering. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Theefeestje en worden uitgedeeld op scholen. 
Wees er snel bij want op = op! De kaart is geldig van 1 september tot en met 22 oktober 2016. En van woensdag tot en met zaterdag. 
 
 
backtoschool.jpg


Theefeestje op 1 locatie: Kamp 3 in Amersfoort


Vanaf eind december 2015 gaan wij op 1 locatie verder: De Kamp 3 in Amersfoort: Winkel, Theesalon, Workshops en catering van High Tea op 1 locatie. Dit betekent dat de winkel aan de Zuidsingel 73 wordt gesloten en dat wij al onze activiteiten onder één dak samenvoegen. Innovatief, leuker, praktischer en voor iedereen duidelijker. We hebben dan nog maar 1 adres. 


Theefeestje bij RTL 7


Theefeestje was begin april als vrouwenonderdeel in de uitzending Meer voor Mannen van RTL7, zowel de winkel als de Theesalon. Maxim Hartman wilde weten waarom wij een hoog vrouwgehalte hebben:) En vervolgens is een fragment van de uitzending vertoond in De Wereld draait door!
 
Terugkijken? Klik op de foto...
 
 
rtl7.jpg  werelddraaitdoor.jpg 


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login