Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Op uw eigen locatie op een van onze bijzondere locaties!

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.
 
Wij zijn bereikbaar op 033 258 7560 (tijdens openingstijden) of 06 1266 2618 (ook buiten de openingstijden). Of via de email: info@theefeestje.nl  en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.


Meer info en openingstijden
Theesalon Theefeestje

Onze Theesalon is geopend vanaf donderdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. Op zondag alleen op reservering - vanaf 8 personen. Als we een zondag open zijn, dan geven wij dat hier aan. En dat geldt in ieder geval voor 20 september, 27 september, 4 oktober, 11 oktober en 25 oktober!
 
Jarig? Jouw High Tea bij Theefeestje is gratis op je verjaardag! Meer info
 
Reserveringen en vragen?  Via de mail info@theefeestje.nl of telefonisch: 0612662618. 
 
 
High Tea Card Sensodyne en Paradontax
 
sensodyne_actieboekje.jpg

Nieuw: workshop Leren Boetseren op 22 oktober


Op donderdagvond 22 oktober 2015 van 19.00 - 21.30 uur organiseert Theefeestje een nieuwe workshop Leren Boetseren. Deze avond gaan we vooral aan de slag om van fondant leuke figuren te boetseren. Je kunt je opgeven via 0612662618 of via info@theefeestje.nl 
 
De kosten zijn 35 euro per persoon en dit is incl. thee, kleine lekkernijen en de materialen die je nodig hebt. Tijdens de workshop is een expert aanwezig die de kunstacademie heeft afgerond en laat zien om zelf eenvoudig van fondant mooie dingen te maken. Geef bij je aanmelding aan welk boetseerwerk je wilt leren. Je kunt je ook gewoon deze avond laten inspireren door onze voorbeelden. 
 
boetserenfondant.jpg


Theefeestje bij RTL 7


Theefeestje was begin april als vrouwenonderdeel in de uitzending Meer voor Mannen van RTL7, zowel de winkel als de Theesalon. Maxim Hartman wilde weten waarom wij een hoog vrouwgehalte hebben:) En vervolgens is een fragment van de uitzending vertoond in De Wereld draait door!
 
Terugkijken? Klik op de foto...
 
 
rtl7.jpg  werelddraaitdoor.jpg 


Nieuw: Vier je kinderfeestje in de Salon du Thé van Theefeestje


Vier je kinderfeestje vieren in de Salon du Thé van Theefeestje. Hier kun je je eigen High Tea doen met een aantal zoete en hartige gerechten, drink je thee (of limonade). Wij hebben een verkleedkist om je mooi aan te kleden voor de jonge feestvierders. Tijdens de High Tea kun je een leuk spel doen. 
De kosten zijn 8 euro per kind. Van ouders wordt verwacht dat ze de high tea zelf begeleiden. De High Tea neemt 1 uur tijd in beslag. 
Ben je 9 jaar of ouder, dan kun je er voor 5,50 euro extra een chocoladefontein bij reserveren. Met uiteraard allerlei lekkernijen om in de chocolade te dippen. Dan neemt het maximaal anderhalf uur tijd in beslag. 
 
Je kunt een High Tea als kinderfeestje inplannen van woensdag tot en met zaterdag. En op zondagmiddag! Wij hanteren geen vaste starttijdstippen. De leeftijd voor een kinderfeestje is tot en met 14 jaar. 
 
Meer informatie: info@theefeestje.nl of via 0612662618. Onze andere kinderfeestjes
 
 
chocoladefontein.jpg


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?


Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login