Beleef Theefeestje!
Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie.

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen.
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.

Adres: Zuidsingel 73 in Amersfoort (bij de Kamperbinnenpoort), openingstijden winkel: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Workhops (vanaf 8 personen) vinden ook plaats buiten de openingstijden van de winkel.
Wij zijn bereikbaar op 033 - 8876715 en buiten openingstijden op 06 1266 2618. Of via de email: info@theefeestje.nl


facebook.jpg

Salon du thé van Theefeestje


TheeFeestje krijgt nu een echte Salon du thé in Amersfoort. Vanaf najaar 2014 hebben we naast onze huidige locatie een mooie plek waar je voor een theefeestje bij ons terecht kunt. Wij blijven dan Theefeestje op jullie eigen locatie organiseren, maar je kunt dan ook voor een Theefeestje bij ons terecht of voor een taartje en een theetje! Wil je alvast meer info?Dat kan via info@theefeestje.nl
 
kamp3.jpg


Workshop Royal Icing bij Theefeestje


Wil je ook graag met Royal Icing leren decoreren? Vanaf augustus 2014 bieden wij deze basisworkshop aan. Tijdens de workshop leer je kennismaken met Royal Icing en ga je met verschillende spuitmondjes en kleuren Royal Icing (eitwitglazuur) bloemen, blaadjes, borders, stippen en lijnen leren spuiten. Wij vertellen je hoe je het beste dit eiwitglazuur kunt maken en je gaat lekker zelf aan de slag. Er zijn koekjes en cupcakes om op te oefenen. En je werk kun je uiteraard mee naar huis toenemen. De workshop is in te plannen vanaf 2 personen en de kosten zijn 35 euro per persoon. Dit is inclusief koffie en kleine lekkernijen. 

royalicing.jpgroyalicing4.jpgroyalicing5.jpgHigh Picknick van Theefeestje

Bestel je High Picknick bij Theefeestje. Lekkere hartige en zoete gerechten in een handzame doos verpakt. En wij leveren er mooie bordjes, bestekjes en servetten bij. Te bestellen vanaf 4 personen. De kosten zijn 13,50 per persoon. Af te halen 7 dagen in de week bij onze winkel in Amersfoort. Bestellen uiterlijk een dag voorafgaand aan de picknick. Deze doos met High Tea lekkernijen is ook leuk om cadeau te doen! Inhoud van de High Picknick is: Quiche, 2 soorten sandwiches, scones met clotted cream en jam, 2 soorten zoete taart. Verder zit er thee van Revolution Tea in en kleine lekkernijen als bonbons. Meer info of bestellen via info@theefeestje.nl
picknick.jpg


Lees verder...

Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje?

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?


Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login