Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Op uw eigen locatie of op onze bijzondere locatie. 
Bij Theefeestje staat de beleving voorop! Het enige waar wij ons op richten zijn de High Tea's en blije workshops. En dat is terug te zien op onze locatie. Wij hebben de ruimte waar gezelligheid voorop staat en waar onze klanten zich thuis voelen. Onze prijzen zijn goed en onze producten eerlijk en heerlijk! Wij bakken alles zelf en weten wat we doen. Dit zijn wij: Theefeestje! 

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden. En wat wij gebruiken als decoratie is bij ons gewoon te koop. 
 
Wij zijn bereikbaar op 033 258 7560 (tijdens openingstijden) of 06 1266 2618 (ook buiten de openingstijden). Of via de email: info@theefeestje.nl  en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. En op zondag op reservering (vanaf 8 personen). Hebben wij al een reservering op een zondag, dan ben je vanaf 2 personen ook gewoon welkom voor een workshop of een high tea op zondag. 

Meer info en openingstijden
High Tea, Workshops en Winkel

Wij zijn gevestigd op de Kamp 3 in Amersfoort. Alles op 1 locatie: winkel, theesalon, workshops en catering. En geopend van woensdag tot en met zaterdag! Dan kun je bij ons een high tea doen (17,50 euro pp), workshops of gewoon rondkijken in de winkel. Als we een zondag open zijn, dan geven wij dat hier aan op de website. Op zondagen is reserveren voor groepen vanaf 10 personen mogelijk.  
 
Jarig? Jouw High Tea bij Theefeestje is gratis op je verjaardag! Meer info
  
Reserveringen en vragen?  Via de mail info@theefeestje.nl of telefonisch: 0612662618. 
 
  
 
 
 

Theefeestje 10 jaar


Save the date! Theefeestje bestaat dit jaar 10 jaar en dat gaan we vieren. De datum van 27 oktober hebben wij verzet naar zaterdag 19 januari 2019. Oktober valt midden in ons seizoen, dus januari is een betere tijd voor een leuk event! Wij organiseren dan 'Theefeestje in Wonderland'. Op onze website houden we je op de hoogte van het event: een dag waarop niets te gek is op het gebied van taart en lekkernijen: een heus Wonderland. Wij maken een grote Cake and Chocolate Fountain Table, waar je zelf onbeperkt van mag nemen en snoepen. En je kunt onbeperkt verse thee drinken. 
Het event zal in de middag plaatsvinden van 13.00 tot 15.30 uur. Kaartjes hiervoor zijn 12,50 euro per persoon. En kom je met 2 personen, dan zijn de kosten 20 euro. Wil je zeker zijn van een plek? Je kunt van de partij zijn, en je alvast aanmelden door een email te sturen naar: info@theefeestje.nl
 
 
theefeestje10jaar.jpg


High Tea met Kerst 2018


Op Eerste en Tweede Kerstdag is het ook dit jaar weer mogelijk om een High Tea bij Theefeestje af te halen. Op beide dagen is het af te halen tussen 10.00 en 10.30 uur in de ochtend. De High Tea Take Away is zonder servies en zonder de thee en is vanaf 8 personen.  En de kosten zijn 10 euro per persoon. 
 
Je hebt dan een complete high tea: quiche, hartig hapje, sandwiches, scones met clotted cream en jam en allerlei kleine zoete taartjes. 
 
Op alle andere dagen kun je natuurlijk ook een high tea bestellen of bij ons op locatie een high tea doen. 
 
Bestellen? Stuur dan een email naar info@theefeestje.nl of bel naar 0612662618. Je ontvangt dan meer info en een voorstel voor de gerechten. 
 
 
taartdiverse.jpg


Kleine taartjes: Sweets to share


Een high tea van Theefeestje?  Wij lanceren de kleine taartjes bij de HIgh Tea's van Theefeestje. Geen standaardtaarten meer maar een keur aan kleine taartjes. Het idee is Sweets to share: ieder klein taartje is natuurlijk te delen met je tafelgenoten. Vandaar dat wij op een high tea zoveel mogelijk verschillende taartjes presenteren: pistache met blauwe bes, noten/karamel, appel-framboos, red velvet, chocolade, hazelnoot, mango met passievrucht, lemon met maanzaad en lemoncurd met eitwitschuim, etc. Inmiddels hebben wij 20 verschillende soorten minitaartjes in ons assortiment. 
 
Binnenkort ook via de website te bestellen als lekkernij voor thuis. De taartjes zijn 2,25 euro per stuk en vijf taartjes voor 10 euro. Je hoeft niet dezelfde taartjes te bestellen, maar kan veschillende taartjes uit het assortiment kiezen. 
 
overzichtkleinetaartjes.jpg


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login