Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Op uw eigen locatie op een van onze bijzondere locaties!

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.
 
Wij zijn bereikbaar op 033 258 7560 (tijdens openingstijden) of 06 1266 2618 (ook buiten de openingstijden). Of via de email: info@theefeestje.nl  en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.


Meer info en openingstijden
Theesalon Theefeestje

Onze Theesalon is geopend vanaf donderdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. Op zondag alleen op reservering - vanaf 8 personen. Als we een zondag open zijn, dan geven wij dat hier aan. En dat geldt in ieder geval voor zondag 29 november. 
 
Jarig? Jouw High Tea bij Theefeestje is gratis op je verjaardag! Meer info
 
Reserveringen en vragen?  Via de mail info@theefeestje.nl of telefonisch: 0612662618. 
 
  
 
High Tea Card Sensodyne en Paradontax
 
sensodyne_actieboekje.jpg

High Tea Take Away op Eerste en Tweede Kerstdag


Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij Theefeestje een High Tea afhalen vanaf 6 personen. Dit kan op beide kerstdagen in de ochtend tot 11.00 De kosten zijn 10 euro per persoon. Bij een afhaal High Tea zitten quiche, sandwiches, scones en verschillende zoete lekkernijen en bonbons. De gerechten zijn in overleg. Meer info en reserveren: info@theefeestje.nl. Uiteraard is catering op de andere dagen rondom de feestdagen ook mogelijk! 


Evenement: High Hat - High Tea op 8 november


Vier met ons het 1-jarige bestaan van de Theesalon van Theefeestje met de High Hat - High Tea op 8 november van 13.00 - 15.00 uur. Deze High Tea staat in het teken van een High Tea in de sfeer van vroeger. Denk hierbij aan de Engelse hoeden en de prachtige pianomuziek. Om het geheel compleet te maken mogen natuurlijk de typische High Tea gerechten niet ontbreken! De High Tea wordt in de vorm van een luxe buffet neergezet. Het buffet bevat onbeperkt thee en zowel zoete als harte gerechten,zooals scones, quiches, sandwiches, chocoladetaart, cheesecake, lemon curd en nog veel meer. Kortom: lekkers genoeg! Kom je met z’n twee, dan mag de tweede persoon voor de helft mee (eerste persoon 15 euro en iedere tweede persoon voor 7,50 euro). Vind je het leuk om mét hoed op in stijl aan de High Tea te gaan? Meld je dan aan.
 
 
Let op: er is maar een beperkte beschikbaarheid dus reserveren is noodzakelijk via info@theefeestje.nl 
 


Theefeestje bij RTL 7


Theefeestje was begin april als vrouwenonderdeel in de uitzending Meer voor Mannen van RTL7, zowel de winkel als de Theesalon. Maxim Hartman wilde weten waarom wij een hoog vrouwgehalte hebben:) En vervolgens is een fragment van de uitzending vertoond in De Wereld draait door!
 
Terugkijken? Klik op de foto...
 
 
rtl7.jpg  werelddraaitdoor.jpg 


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login