Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Vanaf 1 december kun je ook een high tea op onze eigen locatie boeken: De Salon du Thé van Theefeestje is dan geopend aan de Kamp 3 in Amersfoort. 

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon.
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.

Adres: Zuidsingel 73 (winkel en workshops) en Kamp 3 (theesalon), beide locaties zijn aan de Kamperbinnenpoort. Openingstijden winkel: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Openingstijden Theesalon: donderdag en vrijdag van 12.00 - 17.00, zaterdag van 11.00 - 17.00 en op zondag van 13.00 - 17.00. Workshops en High Tea's kunnen ook plaatsvinden buiten de openingstijden.
Wij zijn bereikbaar op 06 1266 2618. Of via de email: info@theefeestje.nl  


facebook.jpg
Salon du Thé van Theefeestje

De Salon du Thé is geopend aan de Kamp 3 in Amersfoort. Om de hoek van ons huidige pand. Hier kun je terecht voor een kopje thee met lekkernijen, maar je kunt ook met je eigen groep(je) een High Tea boeken. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 12.00 - 17.00, zaterdag van 11.00 - 17.00 en zondag van 13.00 - 17.00 uur. Als wij een zondag gesloten zijn vanwege Theefeesten elders in het land, staat het hier op de website!
 
 
 salongroenekamer.jpg salonverjaardag.jpg salongroenekamer1.jpg

High Tea van Theefeestje met Pasen


Wij verzorgen graag de catering van een high tea tijdens de paasdagen op je eigen locatie. Ook op Eerste en Tweede paasdag kan een High Tea Take Away vanaf 6 personen afgehaald worden bij onze winkel in Amersfoort. Het afhaalmoment is in de ochtend voor 10.00 uur.
 
Meer informatie over de High Tea Take Away van Theefeestje. Of stuur een email naar info@theefeestje.nl
 
Wilt u graag in onze Theesalon een High Tea met Pasen?
Op zondag Eerste Paasdag zijn wij alleen voor reserveringen geopend. Tussen 13.30 en 16.30 uur kun je een tafel resereren. Leuk om met de familie te doen. Alleen de High Tea Rococo serveren wij dan (15 euro pp), maar je kunt nog steeds je eigen gerechten kiezen. En uiteraard is er een tintje Pasen. Kinderen kunnen mee voor 8 euro per kind. 
 
Op Goede Vrijdag 3 april en op zaterdag 4 april zijn wij gewoon geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Deze twee dagen is de kinderprijs 5 euro per kind (als ouders de High Tea Rococo bestellen!). Naast de lekkernijen voor de kinderen kunnen ze ook een ei gevuld met cake beschilderen en daarna opeten of meenemen naar huis. Reserveren hiervoor hoeft niet, maar mag wel!


Nieuwe menukaart Salon du Thé van Theefeestje


Vanaf maart hebben wij een nieuwe menukaart. Lekker eenvoudig en duidelijke prijzen. En je mag lekker zelf kiezen welke gerechten je wenst (hartig en zoet of alleen hartig of alleen zoet) Wij hebben twee soorten High Tea: Petit en Rococo. Voor de Rococo kun je eventueel een tafel reserveren. In het weekend kun je ook een chocoladefondue bij ons doen. 
 
Meer informatie via info@theefeestje.nl of op de website
 
menu_salon_du_the.jpg


Nieuw: Vier je kinderfeestje in de Salon du Thé van Theefeestje


Vanaf 1 februari 2015 kun je nu ook je kinderfeestje vieren in de Salon du Thé van Theefeestje. Hier kun je je eigen High Tea doen met een aantal zoete en hartige gerechten, drink je thee (of limonade). Wij hebben een verkleedkist om je mooi aan te kleden voor de jonge feestvierders. Tijdens de High Tea kun je een leuk spel doen. 
De kosten zijn 8 euro per kind. Van ouders wordt verwacht dat ze de high tea zelf begeleiden. De High Tea neemt 1 uur tijd in beslag. 
Ben je 9 jaar of ouder, dan kun je er voor 4,50 euro extra een chocoladefontein bij reserveren. Met uiteraard allerlei lekkernijen om in de chocolade te dippen. Dan neemt het maximaal anderhalf uur tijd in beslag. 
 
Je kunt een High Tea als kinderfeestje inplannen van woensdag tot en met zaterdag. En op zondagmiddag! Wij hanteren geen vaste starttijdstippen. De leeftijd voor een kinderfeestje is tot en met 14 jaar. 
 
Meer informatie: info@theefeestje.nl of via 0612662618.


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea met Pasen?

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?

Ook tijdens de paasdagen kunt u hiervoor bij ons terecht!


Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login