Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Op uw eigen locatie of op onze bijzondere locatie. 
Bij Theefeestje staat de beleving voorop! Het enige waar wij ons op richten zijn de High Tea's en blije workshops. En dat is terug te zien op onze locatie. Wij hebben de ruimte waar gezelligheid voorop staat en waar onze klanten zich thuis voelen. Onze prijzen zijn goed en onze producten eerlijk en heerlijk! Wij bakken alles zelf en weten wat we doen. Dit zijn wij: Theefeestje! 

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden. En wat wij gebruiken als decoratie is bij ons gewoon te koop. 
 
Wij zijn bereikbaar op 033 258 7560 (tijdens openingstijden) of 06 1266 2618 (ook buiten de openingstijden). Of via de email: info@theefeestje.nl  en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. En op zondag op reservering. Hebben wij een reservering, dan ben je vanaf 2 personen ook gewoon welkom voor een workshop of een high tea. 

Meer info en openingstijden
High Tea, Workshops en Winkel

Wij zijn gevestigd op de Kamp 3 in Amersfoort. Alles op 1 locatie: winkel, theesalon, workshops en catering. En geopend van woensdag tot en met zaterdag! Dan kun je bij ons een high tea doen (7,95 of 15 euro pp), workshops of gewoon rondkijken in de winkel.
Als we een zondag open zijn, dan geven wij dat hier aan op de website.  
 
Jarig? Jouw High Tea bij Theefeestje is gratis op je verjaardag! Meer info
 
Reserveringen en vragen?  Via de mail info@theefeestje.nl of telefonisch: 0612662618. 
 
Let op: Zomersluiting: van woensdag 20 juli tot en met donderdag 11 augustus. Vanaf vrijdag 12 augustus zijn wij weer geopend. Via de email info@theefeestje.nl zijn wij gewoon bereikbaar voor vragen en reserveringen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0612662618. 
 
 
  
 
 
 

Zomersluiting Theefeestje


De winkel van Theefeestje is deze zomer gesloten van woensdag 20 juli tot en met donderdag 11 augustus. Vanaf vrijdag 12 augustus zijn wij weer geopend. Via de email info@theefeestje.nl zijn wij gewoon bereikbaar voor vragen en reserveringen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0612662618. 
 


Theefeestje op 1 locatie: Kamp 3 in Amersfoort


Vanaf eind december gaan wij op 1 locatie verder: De Kamp 3 in Amersfoort: Winkel, Theesalon, Workshops en catering van High Tea op 1 locatie. Dit betekent dat de winkel aan de Zuidsingel 73 wordt gesloten en dat wij al onze activiteiten onder één dak samenvoegen. Innovatief, leuker, praktischer en voor iedereen duidelijker. We hebben dan nog maar 1 adres. En we zullen dan gewoon altijd geopend zijn!
 
Veel werk maar de winkel is gewoon geopend. De Theesalon is tot 1 januari niet elke dag open, maar wel zaterdag, zondag en op reservering!   Een High Tea van Theefeestje of een workshop is altijd te reserveren!  Kijk op onze website www.theefeestje.nl naar de mogelijkheden. Een High Tea afhalen is ook af te halen op Eerste en Tweede Kerstdag!   Vanaf 16 december tot 24 december hebben wij een grote sale! Wij kunnen namelijk niet alles meenemen. Tijdens de sale verkopen we ook meubels en decoratiematerialen!
 
Sale: heel veel producten zijn 40 procent tot 50 procent korting. Op = op! Zowel de taartdecoratieproducten (behalve fondNat, marsepein en bakmixen) als serviezen, schalen, etc. Alleen tijdens de sale verkopen wij ook kasten, tafels etc. 


Evenement: High Hat - High Tea op 8 november


Vier met ons het 1-jarige bestaan van de Theesalon van Theefeestje met de High Hat - High Tea op 8 november van 13.00 - 15.00 uur. Deze High Tea staat in het teken van een High Tea in de sfeer van vroeger. Denk hierbij aan de Engelse hoeden en de prachtige pianomuziek. Om het geheel compleet te maken mogen natuurlijk de typische High Tea gerechten niet ontbreken! De High Tea wordt in de vorm van een luxe buffet neergezet. Het buffet bevat onbeperkt thee en zowel zoete als harte gerechten,zooals scones, quiches, sandwiches, chocoladetaart, cheesecake, lemon curd en nog veel meer. Kortom: lekkers genoeg! Kom je met z’n twee, dan mag de tweede persoon voor de helft mee (eerste persoon 15 euro en iedere tweede persoon voor 7,50 euro). Vind je het leuk om mét hoed op in stijl aan de High Tea te gaan? Meld je dan aan.
 
 
Let op: er is maar een beperkte beschikbaarheid dus reserveren is noodzakelijk via info@theefeestje.nl 
 


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login