Beleef Theefeestje!

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Vanaf 1 december kun je ook een high tea op onze eigen locatie boeken: De Salon du Thé van Theefeestje is dan geopend aan de Kamp 3 in Amersfoort. 

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon.
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.

Adres: Zuidsingel 73 (winkel en workshops) en Kamp 3 (theesalon), beide locaties zijn aan de Kamperbinnenpoort. Openingstijden winkel: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Openingstijden Theesalon: donderdag en vrijdag van 12.00 - 17.00, zaterdag van 11.00 - 17.00 en op zondag van 13.00 - 17.00. Workshops en High Tea's kunnen ook plaatsvinden buiten de openingstijden.
Wij zijn bereikbaar op 06 1266 2618. Of via de email: info@theefeestje.nl  Openingstijden voorjaarsvakantie.


facebook.jpg
Salon du Thé van Theefeestje

De Salon du Thé is geopend aan de Kamp 3 in Amersfoort. Om de hoek van ons huidige pand. Hier kun je terecht voor een kopje thee met lekkernijen, maar je kunt ook met je eigen groep(je) een High Tea boeken. Op de donderdag en de vrijdag is de uitgebreide High Tea van 17,50 als kennismaking oor 12,50 euro. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 12.00 - 17.00, zaterdag van 11.00 - 17.00 en zondag van 13.00 - 17.00 uur. Als wij zondag gesloten zijn vanwege Theefeesten elders in het land, staat het hier op de website!
 
 
 salongroenekamer.jpg salonverjaardag.jpg salongroenekamer1.jpg

Openingstijden Winkel en Theesalon Voorjaarsvakantie


Break: Wij zijn superblij met onze klanten in de Theesalon, alle Theefeestjes, de mensen die een workshop doen en alle leuke opdrachten die we krijgen. Deze week nemen wij wel even een break en doen we nieuwe inspiratie op! Zaterdag de 28e februari zijn de winkel en de Theesalon weer open! 
 


Vier samen Valentijn bij Theefeestje


Kom je ook Valentijn vieren samen met je beste vriend/vriendin of geliefde?
 
Op zaterdag 14 februari organiseert Theefeestje een speciale Valantijnbonbonworkshop in de Salon du Thé aan de Kamp 3 in Amersfoort. Tijdens de bonbonworkshop staat er een Sweet Table klaar met allerlei zoete lekkernijen en een chocoladefontein. De workshop is van 14.00 - 16.00 uur en de kosten zijn 35 euro voor 2 personen. Leuk om je partner te verrassen maar natuurlijk ook leuk als vriendinnenuitje! De gemaakte creaties gaan uiteraard mee naar huis toe. 

Aanmelden kan via: 0612662618 of via de mail: info@theefeestje.nl. 
 
valentijntaart.jpg


Nieuw: Vier je kinderfeestje in de Salon du Thé van Theefeestje


Vanaf 1 februari 2015 kun je nu ook je kinderfeestje vieren in de Salon du Thé van Theefeestje. Hier kun je je eigen High Tea doen met een aantal zoete en hartige gerechten, drink je thee (of limonade). Wij hebben een verkleedkist om je mooi aan te kleden voor de jonge feestvierders. Tijdens de High Tea kun je een leuk spel doen. 
De kosten zijn 8 euro per kind. Van ouders wordt verwacht dat ze de high tea zelf begeleiden. De High Tea neemt 1 uur tijd in beslag. 
Ben je 9 jaar of ouder, dan kun je er voor 4,50 euro extra een chocoladefontein bij reserveren. Met uiteraard allerlei lekkernijen om in de chocolade te dippen. Dan neemt het maximaal anderhalf uur tijd in beslag. 
 
Je kunt een High Tea als kinderfeestje inplannen van woensdag tot en met zaterdag. En op zondagmiddag! Wij hanteren geen vaste starttijdstippen. De leeftijd voor een kinderfeestje is tot en met 14 jaar. 
 
Meer informatie: info@theefeestje.nl of via 0612662618.


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?


Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login