Beleef Theefeestje!
Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie.

Proeven
Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen.
Creëren
En kun je al vanaf 2 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.
Beleven
Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden.

Adres: Zuidsingel 73 in Amersfoort (bij de Kamperbinnenpoort), openingstijden winkel: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Workhops vinden ook plaats buiten de openingstijden van de winkel. Let op: onze winkel is gesloten van maandag 28 juli tot en met dinsdag 5 augustus. Vanaf woensdag 6 augustus zijn we weer open. We zijn wel telefonisch bereikbaar en via de email!

Wij zijn bereikbaar op 033 - 8876715 en buiten openingstijden op 06 1266 2618. Of via de email: info@theefeestje.nl


facebook.jpg

Zomersluiting winkel Theefeestje

Zomervakantie Theefeestje! Onze winkel is gesloten van maandag 28 tot en met dinsdag 5 augustus! Vanaf woensdag 6 augustus is de winkel weer geopend.
In de vakantie lezen we en beantwoorden we wel onze email: info@theefeestje.nl en zijn we telefonisch bereikbaar: 033 - 8876715 Vanaf woensdag 6 augustus zijn we je weer graag van dienst in de winkel!

Lees verder...

High Picknick van Theefeestje

Bestel je High Picknick bij Theefeestje. Lekkere hartige en zoete gerechten in een handzame doos verpakt. En wij leveren er mooie bordjes, bestekjes en servetten bij. Te bestellen vanaf 4 personen. De kosten zijn 13,50 per persoon. Af te halen 7 dagen in de week bij onze winkel in Amersfoort. Bestellen uiterlijk een dag voorafgaand aan de picknick. Deze doos met High Tea lekkernijen is ook leuk om cadeau te doen! Inhoud van de High Picknick is: Quiche, 2 soorten sandwiches, scones met clotted cream en jam, 2 soorten zoete taart. Verder zit er thee van Revolution Tea in en kleine lekkernijen als bonbons. Meer info of bestellen via info@theefeestje.nl
picknick.jpg


Lees verder...

Vier moederdag met Theefeestje


Theefeestje pakt uit met moederdag! Cadeaus, speciale workshops ook op zondag of bestel een High Tea Cadeau voor 2 of 4 personen! Lees meer.

moederdag.jpg


Go to page       >>  
Impressie High Tea
High Tea van Theefeestje?

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?


Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login