Nieuwe artikelen van Meri Meri en Talking Tabels in de winkel


Wij hebben een uitgebreid assortiment nieuw in de winkel van de merken Meri Meri en Talking Tables. Te leuke producten om je feest en taart extra bijzonder mee te maken. Taarttoppers, bordjes, servetten, slingers, bekers, etc. in allerlei thema's als Unicorn, Ballerina, Zeemeermin, Cactus, Flamingo en Barok.
 
fotomobielwinkel1.jpgfotomobielwinkel2.jpgfotomobielwinkel3.jpg


Nieuw: Workshop Luxe chocolade tapas maken


Vanaf 1 november 2016 hebben wij een nieuwe workshop: luxe chocolade tapas maken. 
Altijd al een zoete versie van tapas willen maken? Bij ons kan dat! Werken met heerlijke vullingen, chocola en mooie kleuren om je eigen tapas te maken. Je werkt met fruit, brood, verschillende nootjes en vullingen en drie soorten goede Belgische chocolade. Natuurlijk gaan de gemaakte creaties in een mooi doosje mee naar huis. Succes verzekerd!  In te boeken vanaf 4 personen. En je kunt dit doen van woensdag tot en met zaterdag. De kosten zijn 35 euro per persoon en de workshop neemt 2,5 uur tijd in beslag. Thee en kleine lekkernijen zitten bij de workshop inbegrepen. Meer info of reserveren: info@theefeestje.nl
 
tapa10.jpgtapa11.jpgtapa8.jpgtapa9.jpg


Actie:Back to School: High Tea iedere 2e persoon voor de helft


Het nieuwe schooljaar is begonnen! Hoe leuk zou het zijn om samen met jouw vriend of vriendin dit schooljaar goed te beginnen met een lekkere high tea bij theefeestje? Met deze speciale Back to School actie is de High Tea voor iedere tweede persoon voor de helft van de prijs. Voor de tweede persoon geen 15 euro maar 7,50 euro! Bel ons vandaag nog om te reserveren. De korting is alleen geldig tegen inlevering van een Back to School kaart en op reservering. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Theefeestje en worden uitgedeeld op scholen. 
Wees er snel bij want op = op! De kaart is geldig van 1 september tot en met 22 oktober 2016. En van woensdag tot en met zaterdag. 
 
 
backtoschool.jpg


Go to page   <<        >>  
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?

 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login