Info en contact


Wij houden van mooie spullen en een beetje overdaad. Vandaar dat we veel tijd besteden aan de beleving rondom jouw feestje. Jouw gasten wanen zich in een echte tearoom. Geen standaardspullen, maar veel antieke serviezen, etageres en eigenzinnig decoratiemateriaal. Ook dat genereert gezelligheid en contact. Een ontmoeting met Theefeestje is een pretty experience.

Roze
is de kleur met een eigen karakter. Roze kan zowel brutaal als lief zijn. Roze is niet alleen een zoete kleur die past bij zoete theefeesten, maar heeft vooral ook een mooie uitstraling. Roze stimuleert gezelligheid en contact! Vandaar dat roze zo goed bij ons past. Theefeestje is pretty pink: brutaal, lief en met een eigen karakter! Oftewel: een pretty pink experience.

Trouwens we zijn niet alleen maar zoet!  We zijn prima in staat om ook zakelijke events te organiseren, maar wel op onze eigen wijze. En als je denkt dat alleen vrouwen hier blij van worden, weet dan dat inmiddels ook heel veel mannen van onze gerechten gesnoept hebben, een workshop hebben gevolgd of bij ons bezoek zijn geweest. En ook de beleving van Theefeestje hebben kunnen waarderen.

Theefeestje is gevestigd in Amersfoort en is in 2008 opgericht door Marjon Umeugo (KvK Gooi- en Eemland: 32136580). 

Een aanvraag voor een High Tea, lekkernijen of workshop, of als je meer informatie wenst, is geheel vrijblijvend. 


Ons adres:
 
Het adres van de Theesalon, de winkel en de workshops is: Kamp 3, 3811 AM in Amersfoort. Aan de Kamperbinnenpoort. 
 
Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur
 
Je kunt telefonisch contact met ons opnemen 033 258 7560 (tijdens openingstijden) of 06 1266 2618 (ook buiten de openingstijden), een email sturen naar info@theefeestje.nl of je kunt vrijblijvend onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Langskomen kan natuurlijk ook!
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

overzichtwinkel.jpg
 


In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login