De winkel

Theefeestje heeft een winkel, theesalon en workshopruimte aan de Kamp 3 in Amersfoort. Wij hebben een mooi pand en kijken op de Kamperbinnenpoort Een echte belevingswinkel waar je alles kunt kopen om je Theefeestje aan te kleden. En dan zowel de ingredienten, de decoraties, maar ook etageres, servies, etc. In de winkel verkopen we eigenlijk alles wat we zelf gebruiken.

Inmiddels is de winkel een fenomeen in Amersfoort en wijde omgeving. Een winkel waar je blij van wordt en inspiratie op kunt doen. Wij bakken zelf wat af en hebben eigenlijk op iedere vraag een antwoord. Want alles wat we verkopen, gebruiken we zelf veelvuldig. En achterin de winkel is onze 'praktijkruimte'. Hier decoreren we zelf en maken we onze gerechten voor zowel de High Tea als voor de workshops of bestellingen.
 
Kortom: een winkel die niet alleen zoet oogt, maar ook nog zoet ruikt!
Impressie van de winkel

Onze winkel


In de winkel verkopen wij allerlei producten die je kunt gebruiken om taarten en cupcakes te decoreren. En voor cakepops en lollypops en het maken van bonbons.  Het belangrijkste is dat wat we verkopen we zelf gebruiken! Dus we kunnen jullie alle tips en trucs geven. En we maken het vooral niet te moeilijk! Want bakken en er iets moois van maken moet per slot van rekening iedereen kunnen! 
Je vindt naast de ingredienten ook de tools.

Merken die we verkopen zijn bijvoorbeeld Wilton, Staedter, PME, Funcakes.  
 
Om je feest in thema aan te kleden verkopen wij de merken Meri Meri en Talking Tables. Van Unicorn, Ballet tot aan Barok thema. 

In onze winkel is ook alle decoratie te koop, die wij gebruiken om onze theesalon aan te kleden. Van glazen schalen, tot aan lampen. Van handdoekjes, kastjes tot aan tafels. Zie je geen prijsje op het product staan, gewoon even vragen. 

Verder verkopen wij ook allerlei (betaalbare!) cadeauartikelen om je theefeestje aan te kleden of om iemand cadeau te doen. De vinyl kantentafelkleden bijvoorbeeld. Of allerlei soorten taartschalen en etageres. En je vindt bij ons ook servies. Wij houden zelf van het merk Clayre en Eef. Hiervan verkopen wij allerlei producten in de winkel. De sfeer is voor ons heel belangrijk, beleef gewoon zelf deze sfeer in onze winkel! 


fotomobielwinkel1.jpg fotomobielwinkel2.jpgfotomobielwinkel3.jpg
 
winkel5.jpgwinkel3.jpgwinkel4.jpg
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?

 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login