High Tea Take Away


Het is mogelijk om alleen de High Tea gerechten bij ons af te nemen (in principe 7 dagen per week). Voor 10 euro per persoon heb je een complete High Tea met hartige gerechten, scones en zoete gerechten (excl. de thee). Je haalt de High Tea bij ons in de winkel op (verpakt in dozen, laden en lossen is bij ons voor de deur) en maakt dan geen gebruik van het servies en eventueel andere services (als opbouwen, etc.). Je kunt deze High Tea reserveren vanaf 8 personen.
 
Wij kunnen deze High Tea ook laten bezorgen tegen een meerprijs, in het hele land. Hierbij maken wij gebruik van een koerierservice. Uiteraard ontvang je altijd een offerte en een overzicht van de gerechten die wij voor je kunnen verzorgen. Eventuele bezorgkosten worden hierin ook opgenomen.
 
Voorbeeld gerechten 10 personen: 1 quiches (kip of vega), 2 soorten sandwiches (kip en vega) hartige hapjes, scones met clotted cream en jam, en assortiement minitaartjes (carrotcake, choco, lemon, framboos, appel, dadel, etc.).Uiteraard is het maatwerk, en kun je je eigen wensen aangeven.
 
 
Reserveren is noodzakelijk via info@theefeestje.nl.

img_1605.jpg img_1606.jpg img_1609.jpg 
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login