Sweet Table


Sweet Tables zijn overgewaaid uit Amerika en helemaal leuk en hip om een speciale invulling te geven aan je feestje. Het is een tafel met allerlei zoete lekkernijen in jouw eigen gewenste kleur en stijl.

Net als dat de gerechten op een High Tea mensen met elkaar verbinden is dat met een Sweet Table ook op een eigen manier. Mensen delen graag zoete herinneringen op een feestje en de Sweet Table doet hierbij een grote duit in het zakje! Succes verzekerd.

Een Sweet Table is geschikt voor op je huwelijksfeest, verjaardag, communiefeestje, bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeest, etc. Met een Sweet Table wordt iedere gelegenheid een speciaal feestje.
Je kunt bij ons alleen de gerechtjes voor de Sweet Table bestellen in je eigen thema en kleur (zoals Petit fourtjes, cakepops, taartjes, (mini)cupcakes, koekjes, etc. Dit kan al vanaf 5 euro per persoon (bij een minimale afname voor 30 personen).
 
Uiteraard kunnen we ook de gehele Sweet Table voor je decoreren en opmaken. Dit is maatwerk en hiervoor voeren we eerst graag een gesprek, voordat we een offerte voor je kunnen opmaken. Meer informatie: info@theefeestje.nl of bel met 0612662618.
 
sweettable.jpg sweettable2.jpg sweettable3.jpg sweettable4.jpg
img_1842.jpg img_1843.jpg img_1844.jpg img_1846.jpg
sweettablemaart1.jpg
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?

 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login