Werkwijze High Tea


Als je een aanvraag voor een High Tea doet bij Theefeestje, ontvang je eerst een vrijblijvende offerte. Je hebt dan een optie op de gewenste datum. De offerte is beperkt geldig. Nadat je akkoord gaat, wordt je Theefeestje definitief ingepland. In de offerte staat ook een voorstel voor de gerechten, de tijd waarop wij aanwezig zullen zijn en informatie over wat wij allemaal meenemen.
Wij verzorgen graag je High Tea van 15 tot 500 personen. In alle gevallen maken wij gebruik van mooi en antiek servies en decoratiemateriaal.
 
Bezorgkosten
Wij berekenen 0,60 eurocent per kilometer aan reiskosten. In principe leveren wij in heel Nederland. Bij een afstand van meer dan 40 kilometer buiten Amersfoort, is het mogelijk dat wij ook reistijd in rekening brengen. Over de hoogte van de bezorgkosten zijn wij duidelijk in de offerte.

Opbouwen High Tea
Je kunt de High Tea ook door ons laten opbouwen en alles klaar laten zetten. De kosten hiervoor zijn 120 euro. Als je hiervan geen gebruikt maakt ontvang je van ons een instructie hoe de high tea het beste opgebouwd kan worden. 
 
Afwas
Na afloop van de high tea komen wij het servies weer ophalen. Bij leveringen tot 35 personen brengen wij 40 euro schoonmaakkosten in rekening. Uiteraard kunt u ook het servies schoon retour doen. Boven de 35 personen nemen wij de schoonmaakkosten voor onze rekening. Het servies dient dan wel servetschoon in de kratten te staan. 

Aantal gasten
Als het nog niet duidelijk is hoeveel gasten er op jouw High Tea komen, dan doen wij in de offerte een schatting. Tot een week van tevoren kun je het aantal gasten naar boven of naar beneden bijstellen. Uiteraard wordt hierop de definitieve factuur gemaakt. Betaling: vooraf of contant bij levering, op basis van de definitieve factuur. In overleg is hiervan af te wijken.
 
Betaling
Betaling is voorafgaand aan de levering op ons bankrekeningnummer - na ontvangst factuur. Betalen kan ook op de dag contant. 
 
Borg
Ons servies is ons handelsmerk. Wij zijn er zuinig op. Helaas zijn wij genoodzaakt om een borg van 25 euro in rekening te brengen. Als wij ons servies en onze spullen in goede staat (schoon of servetschoon) terug ontvangen, dan storten wij de borg binnen vijf dagen terug op uw rekening. 
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?

 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login