High Tea in de Theesalon


Bij Theefeestje kun je terecht voor een kopje thee met lekkernijen, maar je kunt ook met je eigen groep(je) een High Tea boeken. Wij hebben daar allerlei verschillende ruimtes die in stijl zijn ingericht. Ook verkopen wij hier lekkernijen die je mee naar huis kunt nemen. En uiteraard is ook de gehele ruimte (of een deel hiervan) af te huren voor je eigen Theefeestje. Wij hebben zitplaatsen voor ongeveer 50 personen.
 
Jarig? Voor de jarige is een High Tea bij Theefeestje gratis! Op jouw verjaardag is een High Tea in de Theesalon van Theefeestje gratis (de High Tea Rococo) als je minimaal drie betalende klanten voor dezelfde High Tea meeneemt. Je moet wel kunnen aantonen dat je die dag ook echt jarig bent en reserveren is hiervoor noodzakelijk.
 
Onze menukaart is duidelijk en eenvoudig. Alles is homemade en we hebben dagelijks een keur aan hartige en zoete lekkernijen (quiches, sandwiches, scones, cheesecake, carrotcake, dadel, brownie, rocky road, bananenbrood, etc.). Als je bijzonderheden hebt qua eten, dan horen wij dat graag bij de reservering. 
 
Proeverij: 5 euro, een schaaltje met vijf kleine homemade lekkernijen. 
Petit High Tea voor 7,95 euro per persoon: 1 kopje thee en keuze uit drie lekkernijen (hartig en/of zoet), duur is maximaal 1 uur
High Tea Rococo voor 15 euro per persoon: onbeperkt thee en keuze uit vijf lekkernijen (hartig en/of zoet) - duur is maximaal 2 uur (vanaf 1 januari 2018 is de prijs van de High Tea Rococo 17,50 euro, omdat wij vinden dat dat het meer dan waard is!).
Chocofondue voor 25 euro voor 2 personen: 3 soorten chocolade met een etagere met vers fruit, marshmallows, caramel en meer! Keuze uit 1 potje thee of koffie.
 
Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon een thee of koffie bestellen met een lekkernij (hartig of zoet). 
 
Reserveren of meer info: info@theefeestje.nl of via 0612662618 of gewoon bij ons in de winkel aan de Kamp 3 in Amersfoort. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur.  Wil je zeker zijn van een plekje, dan reserveren wij alleen voor de High Tea Rococo of voor de chocoladefondue.  
 
Op zondag zijn we alleen open op reservering. Met een groep van minimaal 10 personen kun je ook buiten deze tijden in onze theesalon terecht (op afspraak). 
 
salon9.jpgsalon8.jpg
 
 
    
 salon5.jpgsalon12.jpg
 
salon15.jpgsalon14.jpg
 
 
 
 
   
   
  
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?

High Tea met Kerst bestellen? Meer info
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login