Catering High Tea


Wij verzorgen een High Tea op uw eigen locatie (aan huis of bedrijf) door heel Nederland. Wij kunnen tot 500 personen een high tea verzorgen, compleet in stijl van een echt Theefeestje. U maakt gebruik van ons mooie servies (brocante) en aankleding, etageres, etc. Het all in pakket is helemaal volledig. Desgewenst zetten wij alles klaar (tegen een meerprijs) en halen het naderhand weer op. De afwas nemen wij voor onze rekening bij een high tea van 30 personen of meer. Bij een kleinere high tea zijn de kosten voor het afwassen 40 euro. Uiteraard is dit optioneel. 
 
Voor het bezorgen en nadien weer ophalen van het servies rekenen wij 0,55 cent per kilometer. Deze kosten staan altijdin de offerte vermeld. Het is uiteraard mogelijk om zelf uw high tea op te halen en/of het servies retour te brengen. Dit is in overleg. 

Onderstaand zie je de mogelijkheden en prijzen. Onder referenties tref je een fotocollage aan van theefeestjes op verschillende locaties. Alleen de gerechten afnemen? Kies dan voor de High Tea Take Away van Theefeestje.

High Tea bestellen? Wij maken altijd eerst een offerte of en doen een voorstel voor de gerechten. Stuur een email naar info@theefeestje.nl of bel ons: 0612662618. 

benb1.jpg benb2.jpg benb3.jpg


Soorten High Tea Catering van Theefeestje
Vanaf 10 personen kun je een high tea bestellen op je eigen locatie. 
Er zijn drie soorten High Tea Catering: Klassieke High Tea (15 euro pp en vier gerechten per persoon), Royal High Tea (17,50 euro pp en vijf gerechten per persoon) en de Excellente High Tea (20 euro pp en zes gerechten per persoon). Voor iedere High Tea geldt dat de kinderprijs (vanaf 6 kinderen) 5 euro goedkoper is per kind. En bij iedere high tea zitten de kleine lekkernijen als bonbons en al het servies, bestek, decoratiemateriaal en tafellinnnen. 
 

Gerechten
Iedere High Tea is voor ons maatwerk. In overleg stellen wij een menu voor je samen. Hiervoor wordt een keuze gemaakt uit de volgende gerechten (alles is homemade en vers).

- Verschillende soorten quiches: vlees, vis, vegetarisch
- Fingerfoodsandwiches: zalm, kip/roomkaas/bieslook, geitenkaas/rode pesto, eiersalade
- Hartige hapjes met spinazie en verschillende soorten kaas
- Scones met clotted cream en jam
- Kleine zoete taartjes: wij hebben een breed assortiment van 30 verschillende kleine taartjes: chocolade, carrotcake, lemoncurd, red velvet, 
pistache, mango, hazelnoot, cheesecake, noot-caramel, apple crumble, framboos, bananenbrood, etc. 

overzichtkleinetaartjes.jpgquiche.jpg
 
img_1606.jpg img_1609.jpg
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login