High Tea in de Theesalon


Bij Theefeestje kun je terecht voor een kopje thee met lekkernijen, maar je kunt ook met je eigen groep(je) een High Tea boeken.  En uiteraard is ook de gehele ruimte (of een deel hiervan) af te huren voor je eigen Theefeestje. Wij hebben zitplaatsen voor ongeveer 50 personen.
 
Jarig? Voor de jarige is een High Tea bij Theefeestje gratis! Op jouw verjaardag is een High Tea in de Theesalon van Theefeestje gratis (de High Tea Rococo) als je minimaal drie betalende klanten voor dezelfde High Tea meeneemt. Je moet wel kunnen aantonen dat je die dag ook echt jarig bent en reserveren is hiervoor noodzakelijk.
 
Onze menukaart is duidelijk en eenvoudig. Alles is homemade. Als je bijzonderheden hebt qua eten, dan horen wij dat graag bij de reservering. 
 
Proeverij: 8,50 euro, een schaaltje met vijf kleine zoete homemade lekkernijen. 
High Tea Rococo voor 18,50 euro per persoon: onbeperkt thee verse thee, quiche, hartig hapje, sandwiches, scones met clotted cream en jam en allerlei zoete kleine taartjes. Iedere dag hebben wij een diversiteit van kleine taartjes als appel/framboos, framboos, chocolade, banaan, mocca, lemon, pistache, dadel, rocky road, groene thee, passievrucht, etc. Het idee van de kleine taartjes is Sweet to Share, je kunt dus de verschillende taartjes delen en proeven.  De duur van de high tea is maximaal 2 uur 
 
Wil je een babyshower organiseren? Dan ben je bij ons van harte welkom. Onze ruimte is leuk voor een babyshower. Versieren is dan ook echt niet nodig. Wil je wel versieren? Dan rekenen wij hiervoor 2,50 euro per persoon extra
 
 . 
Reserveren of meer info: info@theefeestje.nl of via 0612662618 of gewoon bij ons in de winkel aan de Kamp 3 in Amersfoort. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 - 17.00 uur.  Wil je zeker zijn van een plekje, dan reserveren wij alleen voor de High Tea Rococo.
 
Op zondag zijn we alleen open op reservering. Met een groep van minimaal 10 personen kun je ook buiten deze tijden in onze theesalon terecht (op afspraak). 
 
salon9.jpgsalon8.jpg
 
 
    
 salon12.jpgsalon15.jpg
 
 
 
 versethee2.jpg     overzichtkleinetaartjes.jpg
 
babyshowernieuw.jpg
 
 
   
  
Impressie High Tea
High Tea bestellen

Een High Tea bij Theefeestje afhalen of een
compleet verzorgde High Tea op uw eigen locatie?
Catering is mogelijk zeven dagen per week. 
Of wilt u een High Tea in onze Theesalon?
 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!
 

img_1618.jpgimg_1609.jpgimg_1606.jpg
In de media

fotoomroepmax.jpg
RTL4, omroep Max, BZT-show, AD, All you need is love, Love is in the air
 

Webdesign by TIM PRODUCTIONS - Login